.:: Mungo.si ::.

Snowboard Camp Cerkno!

Za božične počitnice smo pripravili 4 dnevni snowboard camp na smučišču Cerkno. Namenjen je vsem borderjem začetnikom in tistim borderjem, ki želijo nekaj več kot le dričanje po progah!

flyer A5
Za več informacij klik..

Preberi več

Nakup smučarskih vozovnic za Cerkno 2014/15

V letošnji sezoni smučarski center Cerkno ponuja super akcijo.
Vsi, ki ste bili lansko leto imetniki sezonskih vozovnic za snowpark, ste letos upravičeni do 40% popusta

                  Predprodajna cena          S popustom
Otroška                117 EUR                  70,2 EUR
Mladinska            143 EUR                  85,8 EUR
Odrasla                185 EUR                   111 EUR  
 
Imetniki sezonskih vozovnic za snowpark 2013/14 lahko v letošnjem letu namesto karte za snowpark kupijo sezonsko vozovnico za celotno smučišče po znižani ceni in sicer:

                            Cena
Otroška               148,2 EUR
Mladinska            180,8 EUR  
Odrasla                235 EUR

Zgornji cenik je aktualen do 20.11., tako da POHITITE!
 
Kdo je upravičen do nakupa otroške ali mladinske vozovnice?
Vozovnice  MLADINA veljajo za osebe od vključno letnika (letnik rojstva) 1988 do vključno letnika (letnik rojstva). Ob nakupu je obvezna predložitev osebnega dokumenta. V primeru da boste to urejali preko pošte bo zadostovala tudi kopija osebnega dokumenta.
 Vozovnice OTROCI veljajo za osebe od vključno letnika (letnik rojstva) 2000 do vključno letnika (letnik rojstva) 2008 (obvezna predložitev osebnega dokumenta).
 
VSI, ki želite letos prvič kupiti sezonsko vozovnico za Cerkno, pa je tukaj cenik predprodaje: http://ski-cerkno.com/predprodaja
Pohitite z nakupom in se vidimo v parku!

MungoPark Cerkno se poslavlja do naslednje sezone

IMGP6324

Na žalost se je sezona šredanja, henganja, piknikiranja in uživanja v našem snežnem parku zaključila. Letos nam narava res ni naklonila veliko časa. Upamo, da ste ta mesec uživali. Se vidimo spet naslednjo sezono!!!

Kids tour Cerkno

V nedeljo, 16. marca se je v MungoParku Cerkno zbralo 29 otrok, ki so se udeležili prve tekme za otroški državni pokal ITAK Kids tour. Tekmovali so v disciplini slopestyle in sicer v treh kategorijah: deklice, fantje do 12. leta in fantje do 15. leta. Poleg teh kategorij je izven serije za državni pokal potekala tudi kategorija OPEN.

Končno nam je bilo vreme na Kids touru naklonjeno. Če že snega nismo imeli v obilju pa nam je cel dan družbo delal sonček in dobra glasba. Prav vsi obiskovalci parka so še izdatno prispevali k pozitivnemu vzdušju - kot ponavadi je dogodek z besedami povezoval Klemen Bučan, ki je bodril mlade nadebudneže, ki so izvajali nore vragolije na skakalnici in drsnih objektih. Snežni pogoji so bili zahtevni, saj so se spreminjali iz ure v uro, zato čestitke prav vsem tekmovalcem in tekmovalkam, da so se odlično znašli. Poleg tekmovalnega dela smo izvedli tudi zabavni del, kjer so otroci z iskanjem nagradnih vrečk po parku, imeli možnost najti lepe nagrade.
URADNI REZULTATI:

Deklice:
1. Tinkara Tanja Valcl
2. Nika Godec

Mlajši dečki:
1. Dante Brčić
2. Bono Kralj Kos
3. Ožbe Kuhar (EŠK Mungo)
4. Jan Vogrin
5. Anej Herženjak
6. Andraž Klipšteter
7. Ivo Mitrovič (EŠK Mungo)
8. Rok Tuš

9. Maximilian Heller

10. Jan Koritnik

11. Erazem Glavan

Starejši dečki:
1. Luka Božič
2. Simon Klavžar (EŠK Mungo)
3. Domen Koce
4. Aljaž Žiberna
5. Aljoša Kamin

6. Krištof Križanec
7. Nikolaj Jeletancev
8. Svit Štefanija
9. Jurij Plaskan
10. Jernej Glavan

OPEN:

Prva tri mesta pri fantih so osvojili:
1. Jurij Lukan (EŠK Mungo)

2. Mai Praskalo
3. Nace Tomat (EŠK Mungo)
Pri puncah pa je glavno nagrado pobrala Ana Mišetić! 

Prva tekma letošnjega Kids toura je za nami, že prihodnji teden pa se vidimo na Rogli. Hvala Targetu, Differentu in Mungo klubu za lepe nagrade!

Hvala vsem za obisk in upamo, da se vidimo tudi prihodnje leto!

V klubu pa smo izjemno ponosni na naše mlade Mungote, ki uspešno predstavljajo klub na državenem nivoju. 
ČESTITKE VSEM!

SLOPESTYLE CONTEST & DIFFERENT SESSION

plakat contest session

V nedeljo 16.3. se v mungoparku obeta pester tekmovalno-zabaven dan!
Dan bomo otvorili s slopestyle tekmo, ki bo v kategoriji za dečke in deklice do 12 in do 15 let štela tudi za državni pokal t.i. KIDS TOUR. Starejši pa se bodo oz. se boste potegovali za prestiž in seveda praktične nagrade, ki jih podeljuje TARGET!

Po slopestyle tekmi, bomo priredili tudi session na osrednjih objektih v mungoparku. Odprto za vse, najboljši pa bodo domov odnesli sončna očala znamke DIFFERENT.


Seveda se bomo ob vsem tem tudi zabavali ob dobri glasbi, pjački, sončku.... 
Ni še uradno, ampak mogoče se bo tut kšn roštilj obrnu. Spremljajte našo spletno stran in facebook, za update!

Bojda bojo pa zgoraj pri koči tud KINGSTONI špilal, če komu to bl paše ;)

 

Mungo Stars

Končno so tudi naši najmlajši člani dobili svoj video in še kako so si ga zaslužili! Otroci v Mungo freestyle šoli napredujejo iz dneva v dan, tako da je iz sezono v sezono opazen očiten napredek, poželi smo tudi veliko uspehov na državnih tekmovanjih. Mali Mungoti že obvladajo trike na različnih objektih v snowboard parkih, nekaj smo jih tudi posneli in združili v zabaven video.
Če so vam triki všeč, nikar ne odlašajte in se nam čimprej pridružite na treningih na snegu, ali na treningih v dvorani (ponedeljek 17.30). Če pa se za deskanje na snegu šele navdušujete se udeležite začetniških tečajev v decembru in januarju (točni termini bodo še objavljeni) in freestyle kampov za naprednejše deskarje. Na prvi izlet na avstrijski ledenik se odpravljamo že za krompirjeve počitnice, tako da spremljajte našo spletno stran in Facebook za več informacij.

Spodnji video smo posneli v sezoni 2013/14 na smučiščih Cerkno, Vogel, Rogla, Krvavec in Dachstein! Uživajte v gledanju:LP Žiga (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
EŠK Mungo

 

Kaprun trip 2013 fotoreport

Mungoti smo od 31.10. do 2.11. napadali Kitzstenhorn, ledenik nad Kaprunom, kjer so lokalni šejparji na večnem ledu 3000m nad morjem uredili izjemen snowpark. Imeli smo se noooro, saj nas je že prvi dan pričakalo nekaj powderja in pa sonček, ki je vstrajal tudi drugi dan, v soboto pa se je samo še popoldne poslovil od nas. Seveda smo naredili tudi nekaj posnetkov, ki so že v procesu montaže. Do objave edita pa nekaj fotk iz odprave. Ček it!

DSCN0463

Več

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Cerkno webcam

Prijava

Loading ...