.:: Mungo.si ::.

Borderski praznik na SC Cerkno uspel!

Letos na 8. februar nismo praznovali samo Prešernovega dneva, pač pa tudi prvo tekmo novoustanovljene Deskarske zveze Slovenije, s katero smo tudi odprli novo sezono MungoParka na smučarskem centru Cerkno.

Zbralo se je kar 31 tekmovalcev z vse Slovenije, tekmovali so v disciplini slopestyle (skakalnica + 2 drsna objekta), v treh kategorijah: mlajši dečki (do 14 let), starejši dečki (do 19 let) in deklice. Tekmovalci so pokazali visok nivo deskanja na snegu, od lepih grabov in atraktivnih akrobacij na boxih, do različnih rotacij do 540° in hudih flipov in rodeov na skakalnici!  

Za organizatorje so bili zmagovalci vsi, kljub vsemu pa je bilo treba podeliti nagrade tudi resnično najboljšim na ta deskarski praznik. To so bili:

Rezultati:

MESTO

MLAJŠI DEČKI

DEKLETA

STAREJŠI DEČKI

1

DANTE  BRČIĆ

TINA LUKANC

JAKA PRPIČ

2

OŽBE KUHAR(EŠK Mungo)

TINKARA VALCL

MAI PRASKALO

3

BONO KRALJ KOS

MONIKA KNAP

ALJAŽ ŠKARABOT

Naši Mungo boysi so se odrezali odlično! V močni konkurenci je naš najmlajši border, Ožbe Kuhar, med mlajšimi dečki osvojil kar drugo mesto. Tudi ostali mlajši dečki do bili odlični, Tian Lesar in Lan Gabrijelčič sta na njuni prvi tekmi osvojila 5. in 7. mesto, Ivo Mitrovič pa 9. Med starejšimi dečki so Mungoti dosegli izjemen ekipni uspeh, a za las zgrešili stopničke, saj je bil Leon Mlakar 4., Jurij Lukan 5., Luka Božič 6. in Nejc Bogataj 8. Bravo naši!Prav vsi tekmovalci so se izkazali in zato prejeli lepe praktične nagrade in diplome, najboljši v kategorijah pa še dodatne nagrade. Radi bi se zahvalili vsem tekmovalcem, trenerjem, spremljevalcem, šejperjem MungoParka Cerkno in ostalim, ki so kakorkoli prispevali, da je dogodek potekal tako kot more. Posebna zahvala gre SC Cerkno, ki je omogočil otvoritveno tekmo deskarskega pokala Slovenije in sponzorjem, ki so prispevali nagrade.

Sedaj pa pridite in preizkusite park tudi vi! S tekmovalci pa se vidimo na naslednji tekmi 22. februarja na Voglu!

Državni pokal - MungoPark Cerkno SLOPESTYLE

Ker je prva tekma na Rogli, zaradi nemogočih razmer odpadla, se Mungoti na vso moč trudimo, da se ne bi ponovil scenarij. Kljub snežnemu metežu, kot ga še ni bilo (haha), planiramo, da bomo v nedeljo izpeljali prvo tekmo za državni pokal pod okriljem Deskarske zveze Slovenije. Park je v soboto še zaprt, v nedeljo pa vabljeni na prvi dan nove sezone, ki ga bomo začinili z otvoritveno tekmo Deskarskega pokala Slovenije.

NEDELJA - MungoPark Cerkno - disciplina slopestyle

Urnik tekmovanja:

9.00 - 10.00 pobiranje prijav
9.30 - 11.30 trening in ogled objektov
11.30 - 12.00 - reshape
12.00 - 12.25 - 1. vožnja
12.30 - 13.00 - 2. vožnja
13.00 - 14.30 spremljevalni program, igre
14.30 - 15.00 razglasitev zmagovalcev

Tekmovalci lahko kupite vozovnice za park po aktualnem ceniku: otroci 11€, mladina 15,50€, odrasli 17,50€.

10900237 353482194838766 1596147539565563631 o

Za več informacij o dogodku klikni TUKAJ

Spremljajte novice in SE VIDIMO!
LP
EŠK Mungo

Državni pokal za otroke in mladino

Kljub temu, da se zima letos še ni pokazala v pravi luči, pa vsaj večino smučišč obratuje in se lahko tako ali drugače zabavamo na snegu. Snowboard parkov po Sloveniji zaenkrat še ni, z izjemo Krvavca, kjer so zadnji vikend uredili soliden set-up. 

Mimogrede, če koga zanima kolesarjenje po snegu :) 24.1. bo na SC Cerkno zanimiva preizkušnja v spustu s kolesi: https://www.facebook.com/events/390827134421954/

V letošnji sezoni bo potekal nov sklop tekem za državni pokal (4 tekme) na katerih lahko sodelujejo vsi, ki se želijo preizkusiti v deskanju na snegu. Državni pokal je sestavljen iz različnih panog tako, da bomo na koncu sezone dobili zares kompletne zmagovalce pokala v svojih kategorijah.
pokal

Več informacij pa sledi kmalu...

Snowboard Camp Cerkno!

Za božične počitnice smo pripravili 4 dnevni snowboard camp na smučišču Cerkno. Namenjen je vsem borderjem začetnikom in tistim borderjem, ki želijo nekaj več kot le dričanje po progah!

flyer A5
Za več informacij klik..

Preberi več

Nakup smučarskih vozovnic za Cerkno 2014/15

V letošnji sezoni smučarski center Cerkno ponuja super akcijo.
Vsi, ki ste bili lansko leto imetniki sezonskih vozovnic za snowpark, ste letos upravičeni do 40% popusta

                  Predprodajna cena          S popustom
Otroška                117 EUR                  70,2 EUR
Mladinska            143 EUR                  85,8 EUR
Odrasla                185 EUR                   111 EUR  
 
Imetniki sezonskih vozovnic za snowpark 2013/14 lahko v letošnjem letu namesto karte za snowpark kupijo sezonsko vozovnico za celotno smučišče po znižani ceni in sicer:

                            Cena
Otroška               148,2 EUR
Mladinska            180,8 EUR  
Odrasla                235 EUR

Zgornji cenik je aktualen do 20.11., tako da POHITITE!
 
Kdo je upravičen do nakupa otroške ali mladinske vozovnice?
Vozovnice  MLADINA veljajo za osebe od vključno letnika (letnik rojstva) 1988 do vključno letnika (letnik rojstva). Ob nakupu je obvezna predložitev osebnega dokumenta. V primeru da boste to urejali preko pošte bo zadostovala tudi kopija osebnega dokumenta.
 Vozovnice OTROCI veljajo za osebe od vključno letnika (letnik rojstva) 2000 do vključno letnika (letnik rojstva) 2008 (obvezna predložitev osebnega dokumenta).
 
VSI, ki želite letos prvič kupiti sezonsko vozovnico za Cerkno, pa je tukaj cenik predprodaje: http://ski-cerkno.com/predprodaja
Pohitite z nakupom in se vidimo v parku!
 

Cerkno webcam

Razmere na smučiščih

 

Mungo Stars

Končno so tudi naši najmlajši člani dobili svoj video in še kako so si ga zaslužili! Otroci v Mungo freestyle šoli napredujejo iz dneva v dan, tako da je iz sezono v sezono opazen očiten napredek, poželi smo tudi veliko uspehov na državnih tekmovanjih. Mali Mungoti že obvladajo trike na različnih objektih v snowboard parkih, nekaj smo jih tudi posneli in združili v zabaven video.
Če so vam triki všeč, nikar ne odlašajte in se nam čimprej pridružite na treningih na snegu, ali na treningih v dvorani (ponedeljek 17.30). Če pa se za deskanje na snegu šele navdušujete se udeležite začetniških tečajev v decembru in januarju (točni termini bodo še objavljeni) in freestyle kampov za naprednejše deskarje. Na prvi izlet na avstrijski ledenik se odpravljamo že za krompirjeve počitnice, tako da spremljajte našo spletno stran in Facebook za več informacij.

Spodnji video smo posneli v sezoni 2013/14 na smučiščih Cerkno, Vogel, Rogla, Krvavec in Dachstein! Uživajte v gledanju:LP Žiga (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
EŠK Mungo

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Prijava

Loading ...