.:: Mungo.si ::.

Akcija Cerkno

Pred sezono je bilo potrebno opraviti servis objektov, vključno z odlomljenimi nogicami od preljubega devetmetrskega raila. Zadeva je uspela tako, da čakamo na snežne padavine.KIPN GA EN MITR ZDJ!

SpringFest edit

Sicer je vzdušje že pomladansko, ampak tale video nam prikliče nazaj zaključek zimske sezone v MungoParku Cerkno! Pa naj še kdo reče, da se nismo mel dobr! 

Res smo se mel NORO! Čez 10 mesecev pa že Mungo SpringFest vol. 3 :) wuhuuuu
PS: Hvala Domnu za edit :)

SpringFest report

Za vikend smo se v MungoParku Cerkno zabavali kot že dolgo ne. Zelo prijetno vzdušje je trajalo od sobote zjutraj pa vse do nedeljskih popoldanskih ur, ko se je pomladansko uživanje na soncu končalo in smo morali številčne obiskovalce poslati domov. S tem smo v stilu sklenili letošnjo zelo uspešno sezono. Hvala smučišču Cerkno, ki je omogočil drugo izvedbo Mungo SpringFesta, hvala DJ-jem, ki so sekali podnevi in ponoči, hvala vsem obiskovalcem, ki ste ustvarili good vibe, hvala mojstrom za žar, da nismo bili lačni in našim šejperjem, ki so se potrudili in naredili park perfekten! Več pa naj povejo fotke:FOTO: Toni Mlakar
FOTO: Lovro Megušar

Še enkrat velika HVALA vsem, ki ste prispevali kamenček v mozaik in naredili dogodek nepozaben!
SE VIDIMO naslednje leto! 

MUNGO SPRING FEST 2015

Po letu premora se na smučišče Cerkno, natančneje v MungoPark zopet vrača dvodnevna spomladanska zabava na snegu! 

V soboto 28.3. in nedeljo 29.3 bomo sezono v parku zaključili tako kot se spodobi:

  • dva dni furanja parka v idealnih spomladanskih razmerah 
  • za top zabavo in glasbeno spremljavo bodo skrbeli DJ-i Ivanhoe & Feenz (DRISKOTEKA crew) ter HUDE-SHOEZ!
  • za uživače bodo kot vedno na voljo ležalniki
  • rent-a-grill piknik: žar bo, vi samo prnesite kaj za spečt ;)
  • nočitev z zajtrkom v Hotelu Cerkno, možnost koriščenja bazena!
  • na večerni zabavi bodo za neumorne žurerje še pozno v noč skrbeli že omenjeni mojstri beatov

PRIJAVE POBIRAMO DO ČETRTKA 26. MARCA: 
--> http://goo.gl/forms/C4fIfZDrLi

Program bomo še dopolnjevali, zato spremljajte objave EŠK Mungo na FB in spletno stran www.mungo.si

Povezava na FB dogodek

Akcijska cena za prijavljene obiskovalce za dvodnevno smučarsko karto in nočitev z zajtrkom v hotelu znaša le 45 €*, za nočitev brez karte pa zgolj 20 €*.

Rezervirajte si datum ter se nam pridružite na zadnji snežni zabavi te sezone!!!


*Doplačila: 
- turistična taksa in administrativni stroški: 2,27 €
- po želji se lahko doplača tudi za večerjo v hotelu

Borderski praznik na SC Cerkno uspel!

Letos na 8. februar nismo praznovali samo Prešernovega dneva, pač pa tudi prvo tekmo novoustanovljene Deskarske zveze Slovenije, s katero smo tudi odprli novo sezono MungoParka na smučarskem centru Cerkno.

Zbralo se je kar 31 tekmovalcev z vse Slovenije, tekmovali so v disciplini slopestyle (skakalnica + 2 drsna objekta), v treh kategorijah: mlajši dečki (do 14 let), starejši dečki (do 19 let) in deklice. Tekmovalci so pokazali visok nivo deskanja na snegu, od lepih grabov in atraktivnih akrobacij na boxih, do različnih rotacij do 540° in hudih flipov in rodeov na skakalnici!  

Za organizatorje so bili zmagovalci vsi, kljub vsemu pa je bilo treba podeliti nagrade tudi resnično najboljšim na ta deskarski praznik. To so bili:

Rezultati:

MESTO

MLAJŠI DEČKI

DEKLETA

STAREJŠI DEČKI

1

DANTE  BRČIĆ

TINA LUKANC

JAKA PRPIČ

2

OŽBE KUHAR(EŠK Mungo)

TINKARA VALCL

MAI PRASKALO

3

BONO KRALJ KOS

MONIKA KNAP

ALJAŽ ŠKARABOT

Naši Mungo boysi so se odrezali odlično! V močni konkurenci je naš najmlajši border, Ožbe Kuhar, med mlajšimi dečki osvojil kar drugo mesto. Tudi ostali mlajši dečki do bili odlični, Tian Lesar in Lan Gabrijelčič sta na njuni prvi tekmi osvojila 5. in 7. mesto, Ivo Mitrovič pa 9. Med starejšimi dečki so Mungoti dosegli izjemen ekipni uspeh, a za las zgrešili stopničke, saj je bil Leon Mlakar 4., Jurij Lukan 5., Luka Božič 6. in Nejc Bogataj 8. Bravo naši!Prav vsi tekmovalci so se izkazali in zato prejeli lepe praktične nagrade in diplome, najboljši v kategorijah pa še dodatne nagrade. Radi bi se zahvalili vsem tekmovalcem, trenerjem, spremljevalcem, šejperjem MungoParka Cerkno in ostalim, ki so kakorkoli prispevali, da je dogodek potekal tako kot more. Posebna zahvala gre SC Cerkno, ki je omogočil otvoritveno tekmo deskarskega pokala Slovenije in sponzorjem, ki so prispevali nagrade.

Sedaj pa pridite in preizkusite park tudi vi! S tekmovalci pa se vidimo na naslednji tekmi 22. februarja na Voglu!

 

Cerkno webcam

 

Mungo Stars

Končno so tudi naši najmlajši člani dobili svoj video in še kako so si ga zaslužili! Otroci v Mungo freestyle šoli napredujejo iz dneva v dan, tako da je iz sezono v sezono opazen očiten napredek, poželi smo tudi veliko uspehov na državnih tekmovanjih. Mali Mungoti že obvladajo trike na različnih objektih v snowboard parkih, nekaj smo jih tudi posneli in združili v zabaven video.
Če so vam triki všeč, nikar ne odlašajte in se nam čimprej pridružite na treningih na snegu, ali na treningih v dvorani (ponedeljek 17.30). Če pa se za deskanje na snegu šele navdušujete se udeležite začetniških tečajev v decembru in januarju (točni termini bodo še objavljeni) in freestyle kampov za naprednejše deskarje. Na prvi izlet na avstrijski ledenik se odpravljamo že za krompirjeve počitnice, tako da spremljajte našo spletno stran in Facebook za več informacij.

Spodnji video smo posneli v sezoni 2013/14 na smučiščih Cerkno, Vogel, Rogla, Krvavec in Dachstein! Uživajte v gledanju:LP Žiga (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. )
EŠK Mungo

Priporočamo še

kits4

ski-logo

ripcurl-logo

different-logo

logo crn

impulz

Prijava